Stilte-knuffel moment

Lieve prachtige mens,

Met dit stiltemoment willen we bijdragen aan een liefdevolle en vredevolle wereld.

We komen samen op éénzelfde plek, op éénzelfde moment, om een prachtige wereld voor te stellen en dit te doorvoelen met al onze zintuigen hier en nu, in het moment. Dit ligt niet buiten ons of in de toekomst maar is er NU. NU deze liefde en deze vrede voelen, ervaren, beleven, en ons erop afstemmen. Door dit samen te doen op hetzelfde moment EN door dit iedere week te herhalen, creëren we een prachtig en vooral krachtig energieveld die niet alleen in onszelf vrede en liefde brengt maar ook in het energieveld van de wereld en de grote massa.

Het voorstellen, beleven, ervaren tijdens dit stiltemoment, kan op verschillende manieren: visueel, horen, voelen, ruiken, smaken, weten, maar voor mensen die het daar moeilijk mee hebben, kan het ook door gewoon te denken aan een liefdevolle wereld of een aantal zinnetjes te herhalen in het hoofd zoals bijvoorbeeld 'ik leef in een liefdevolle en vredevolle wereld', ' ik ben liefde', '...' wat er in je opkomt. Ook de woorden waarheid, vertrouwen, rechtvaardigheid, licht,... kunnen hier allemaal aan toegevoegd worden. We zijn allemaal vrije mensen en we laten dit dan ook graag open voor jou om dit zelf in te vullen naar eigen aanvoelen.
Vandaar ook onze keuze om bij dit stiltemoment geen begeleidende meditatie te doen.

Naast het moment van stilte, is het ook onze inentie om verbindend te werken. Voor en na kan er worden bijgepraat en geknuffeld en is het heerlijk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten.

Praktisch:
We verzamelen elke zaterdag om 14u aan cultuurcentrum de Leest, Sint-Jorisstraat 62 in Izegem en rond 14u15 starten we dan met het stiltemoment. Erna is er nog ruimte om onze ervaringen te delen en bij te praten.

Kom je ook? Hoe groter de groep, hoe krachtiger ons energieveld en hoe meer we onszelf en deze wereld lichter en liefdevoller maken. We kijken er al heel erg naar uit om jou te ontmoeten.
Dries en Ragna

20210214_150203.jpg